Professionele bezoekers

Als u een professional bent in de sector van de fotografie, het beeld of verwante activiteiten (fotograaf, fotoagentschap, fotowinkel, importeur of distributeur, fabrikant, minilabs en fotolab, digitaal printbedrijf of fotofinishingbedrijf,…), dan geniet u tijdens de hele duur van het salon van een gratis, rechtstreekse toegang.

Vooraf aanmelden is verplicht voor het verkrijgen van uw gratis badge; deze is uitsluitend voorbehouden voor professionals.

Gebruik voor het bekomen van uw gratis toegang de code in de Imaging Newsletter of de code die u van uw leverancier-exposant hebt ontvangen. Heeft u uw code bij de hand? Reserveer dan uw tickets met het formulier op onze homepagina. Geef uw code in door op Aanbiedingscode opgeven te klikken, een bijkomend gratis ticket zal verschijnen dat u kan reserveren. Indien u meer uitleg wenst, gelieve dan deze pagina te consulteren.

Hebt u geen code en krijgt u de Imaging Newsletter niet, dan kan u zich aan de ingang van het salon naar de Pro-Desk begeven en aan deze een erkenning als professional aanvragen. We zullen u vragen een bewijs voor te leggen (visitekaartje, officieel document … ) aan de hand van de welke we uw aanvraag kunnen valideren.